1. În conformitate cu dispozițiile OUG 34/2014, produsele achiziționate de pe www.alchida.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără a invoca vreun motiv, cu condiția ca produsul și ambalajul acestuia să fie sigilate.

2. Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se face telefonic la 0723 264 064 sau prin e-mail contact@alchida.ro .Un operator Alchida va prelua solicitarea clientului și îi va oferi detalii cu privire la următorii pași pe care trebuie să îi urmeze.

3. Produsele trebuie împachetate corespunzător pentru evitarea deteriorarii in timpul transportului (atât produsul, cât și ambalajul acestuia trebuie să fie sigilate), iar factura aferentă trebuie atașată coletului. Clientul este responsabil de împachetarea corespunzatoare a produsului  și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia către sediul Alchida.

4. Produsele vor fi expediate către sediul SC ALCHIDA NATURE SRL, Str. Pescarusului, nr.4, Sector 2, Bucuresti, cod postal 022165.

5. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către Alchida Nature.

6. Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare.

7. În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora.

8. Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe www.alchida.ro  folosind tehnicile de comunicare la distanță.

9. Anularea repetată a comenzilor va putea fi considerată un abuz.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta oricand pe e-mail la contact@alchida.ro

Sau telefonic de Luni pana Vineri de la 9:00 la 17:00 la 0723 264 064.