Denumirea științifică: Phycocianină(biliproteină)
Denumirea brevetată: Spirulysat – procese brevetate, unice în lume, prin extracție cu apă rece și sterilizare, fără solvenți sintetici sau aporturi chimice, la finalul acestor etape, AlgoSource obține un produs inovator, în formă lichidă, bioactiv și de înaltă calitate, răspunzând astfel nevoilor și provocărilor din medicina prezentului și cea a secolelor viitoare.
Clasificare științifică: nutraceutic cu efect antioxidant spectaculos, cu spectru larg având o biodisponibilitate și asimilare excelentă și împiedică astfel instalarea stresului oxidativ, prevenind leziunile macromoleculare implicate în diferite stări de boală, cum ar fiateroscleroza, diabetul, ficatul gras, tumorile, neurodegenerarea și îmbătrânirea organismului. Mult mai puternic față de alte familii de antioxidanți și fără efecte adverse la dozele zilnice recomandate.
Descrierea științifică: Puterea Phycocianinei reprezintă motorul energetic al spirulinei și sunt responsabile de culoarea albastră spectaculoasă. Phycocianinele captează energia luminoasă a soarelui și o transformă în energie biologică, cu proprități uimitoare pentru organismul nostru. Reflexele roșiatice ce se pot observa sunt dovada activității biologice a produsului.
Mențiuni de sănătate: Phycocianina menţine în formă organismul, susține sistemul imunitar, contribuie la reducerea colesterolului și a trigliceridelor, îmbunătățește sănătatea
gastro-intestinală și funcțiile digestive, sprijină funcția cardiovasculară, îmbunătățește procesul de purificare și detoxifiere, avănd o acțiune antioxidantă asupra celulelor.
Forme și preparate: extracte la rece (cele mai eficiente și cu biodisponibilitate), tablete, capsule, pulbere.
Substanță activă: Phycocianina o moleculă cu efect antioxidant, ce acționează diferit față de ori care alta!
Celelalte componente: Polizaharide, Aminoacizi, Proteine >0.2 g, Carbohidrați 0.05 g, Lipide –urme, B12 0.3 µg, Fier 0.2 mg, Magneziu 30 mg, Calciu 40 mg, Potasiu 8 mg, Sodiu 20 mg, Cupru 30 µg, Zinc 20 µg
Dozare: Copii peste 5 ani și adulți între 20 și 50 mg pe zi, în cure de 30-60 zile. Gust și miros neutru, ușor de tolerat.
Indicații terapuetice dovedite prin numeroase studii clinice:
1, Eliberează concentrații spectaculoase de antioxidanți cu spectru larg având o biodisponibilitate și asimilare excelentă și împiedică astfel instalarea stresului oxidativ, prevenind leziunile macromoleculare implicate în diferite stări de boală, cum ar fiateroscleroza, diabetul, ficatul gras, tumorile, neurodegenerarea și îmbătrânirea organismului. Mult mai puternic față de alte familii de antioxidanți și fără efecte adverse la dozele zilnice recomandate.
2, Susține organismul în sindromul NASH, sindromul hepatic non-alcoolic sau al bolilor ficatului gras (steatoză hepatică). Scade colesterolul hepatic și aortic, reduce trigliceridele și îmbunătățește metabolismul insulinei și sănătatea gastrointestinală.
3, Protejează și previne instalarea aterosclerozei, principala cauză a accidentului vascular cerebral și a infarctului miocardic. Susține organismul în perioadele de stres, surmenaj, efort fizic și intelectual.
4, O perspectivă sigură și eficientă pentru reducerea neuropatiei periferice induse de chimioterapie (CIPN), prin reducerea simptomelor neuropatiei periferice: senzație de furnicături, durere, arsură, amorțeală, sensibilitate la rece/cald, dificultăți motorii îmbunătățind astfel calitatea vieții și scăzând riscul întreruperii tratamentului din cauza efectelor adverse ale chimioterapiei.
5, S-au dovedit, de asemenea, activitatea puternic antiinflamatoare specifică din inhibarea enzimei COX-2, ceea ce conduce la ameliorarea durerii asociate cu stresul extrem asupra celulelor musculare și nervoase. A fost demonstrat ca un promotor al producției de hemoglobină, similar cu EPO. În plus, polizaharidele din spirulina și-au demonstrat și impactul asupra sistemului osos îngust în ceea ce privește stimularea producției și diferențierii celulelor albe.
6, În consecință, producția de sânge este stimulată, permițând un mai bun transport al oxigenului și o creștere a performanței. Acest lucru le permite sportivilor să susțină un efort de mare intensitate pe o perioadă de timp mai îndelungată. Sigur, inclusiv pentru sportivii de performanță, Sport Protect conform normelor antidoping NF EN 17444
Avertizări: Produs sensibil la lumină și căldură. A se păstra la temperatura camerei (între 5 și 25° C), într-un loc curat, uscat și ferit de lumina directă a soarelui. Fără contraidicații la dozele zilnice recomandate.
Istoria AlgoSource și ingredientul unic în lume Spirulysat:
Cu peste 30 de ani de expertiză în selecția, cultivarea, extracția și formularea ingredientelor bioactive, derivate din microalge în Franța, asigurandu-se astfel o calitate și o biodisponibilitate excepțională, prin controlarea întregului proces de producție.
*Procese brevetate, unice în lume, prin extracție cu apă rece și sterilizare, fără solvenți sintetici sau aporturi chimice, la finalul acestor etape, AlgoSource obține un produs inovator, în formă lichidă, bioactiv și de înaltă calitate, răspunzând astfel nevoilor și provocărilor din medicina prezentului și cea a secolelor viitoare.
*Spirulysat Concentrat este cocktailul nostru albastru, extras din spirulină de cea mai bună calitate, cu concentrații excepționale de Phycocianină, cu efecte dovedite clinic.
*Supranumită și „Sângele albastru” datorită compoziției unice bogate în polizaharide, captează energia luminoasă a soarelui și o transformă în energie biologică, cu proprietăți uimitoare
*Culoarea albastră spectaculoasă și reflexele roșiatice sunt dovada activității biologice a produsului. Gustul și mirosul este neutru asigurând o tolerabilitate extraordinară.
*Moleculele Spirulysat acționează în sinergie și potențează procesele antiinflamatorii, detoxifiante și drenante de la nivelul tuturor organelor și celulelor.
*Molecula bioactivă majoră de Phycocianină din cocktailul nostru Spirulysat este sigură, eficientă și cu o fereastră terapeutică extraordinar de extinsă. Studiul AlgoSource SPIROX -RCTDB, primul studiu la nivel mondial realizat pe oameni, ce a demonstrat bioactivitatea ingredientului activ phycocianină cu numeroase efecte:

Afișez toate cele 5 rezultate

Blooster sport pregătire, 5 flacoane

66,95 lei

Blooster sport recuperare, 5 flacoane

66,95 lei

Spirulysat concentrat, 20 fiole

219,87 lei

Spirulysat original, 20 fiole

116,00 lei

Spirulysat și cupru, 20 fiole

Prețul inițial a fost: 134,52 lei.Prețul curent este: 48,70 lei.