Compania AlgoSource, are peste 30 de ani de expertiză în selecția, cultivarea, extracția și formularea ingredientelor bioactive, derivate din microalge, provenite din zona mlaștinilor sărate Guerande – Franța, asigurandu-se astfel o calitate și o biodisponibilitate excepțională, prin controlarea întregului proces de producție.

Procese brevetate, unice în lume, prin extracție cu apă rece și sterilizare, fără solvenți sintetici sau aporturi chimice. Procesul de producție este supus sistematic controalelor interne și externe de calitate înainte de punerea în piață. La finalul acestor etape, AlgoSource obține un produs inovator, în formă lichidă, bioactiv și de înaltă calitate, răspunzând astfel nevoilor și provocărilor din medicina prezentului și cea a secolelor viitoare.

Personalități naționale și internaționale, calificate în diferite sectoare ale medicinei, în studiul microalgelor, își pun la dispoziție expertiza pentru a evalua și înlătură orice obstacol stiințific în dezvaluirea potențialului incredibil al produselor AlgoSource.

Prima companie specializată în microalge din lume, care a făcut din aceasta bogăție naturală, subiectul cercetării și inovației, prin observarea și studierea microalgelor pentru a identifica și apoi a dezvolta potențialul lor incredibil pentru sănătate.

Singura companie din lume, cu studii clinice umane, ce demonstrează eficacitatea funcțională a microalgelor, în domeniul oncologic – inițierea studiilor clinice, în Franța și Spania, cu oncologi, pentru a demonstra activitatea phycocianinei, în reducerea efectelor adverse ale tratamentelor chimioterapeutice (studiu clinic de fază 2 cu Spitalul Universitar din Nantes).

Prima companie care acționează în lumea microalgelor, ce a efectuat un studiu clinic dublu-orb, controlat cu placebo pe oameni, în parteneriat cu laboratorul Biofortis Mérieux, demonstrând caracterul antioxidant al extractului său lichid de spirulină.

Compania care a efectuat primele cercetări și studii clinice, ce au evidențiat rolul Spirulsat® în prevenirea dezvoltării sindromului NASH, al sindromului hepatic non-alcoolic sau al bolilor ficatului gras (steatoză hepatică).

Compania care a efectuat studii clinice cu Centrul de Cercetare pentru Nutriție Umană Grand Ouest din Nantes, demonstrând eficiența extractelor bioactive din microalge, în prevenirea aterosclerozei, principala cauză a accidentului vascular cerebral și a infarctului miocardic.

Afișez toate cele 9 rezultate

Blooster sport pregătire, 5 flacoane

Prețul inițial a fost: 66,95 lei.Prețul curent este: 58,90 lei.

Blooster sport recuperare, 5 flacoane

Prețul inițial a fost: 66,95 lei.Prețul curent este: 58,90 lei.

Magneziu marin hyposodic concentrat, 20 fiole

146,17 lei

Magneziu marin hyposodic original, 20 fiole

91,72 lei

Magneziu marin hyposodic și viță de vie roșie, 20 fiole

116,25 lei

Nectar de chlorella bio, 5 flacoane

66,95 lei

Spirulysat concentrat, 20 fiole

219,87 lei

Spirulysat original, 20 fiole

116,00 lei

Spirulysat și cupru, 20 fiole

134,52 lei