Despre noi

companie

Alchida Nature este un brand 100% românesc, ce deschide piața din România și Republica Moldova pentru produse inovative, rezultat al anilor de cercetare.

Ne ocupăm cu importul și distribuția de suplimente alimentare pentru sănătate și frumusețe.

Povestea noastră a început în 2014, când ne-am hotărât să punem bazele companiei. Am pornit cu dorința să aducem în piață produsele care simțeam că lipsesc: acele produse care îndeplinesc standarde înalte, dar care sunt prietenoase cu mediul înconjurator și cu organismul nostru!

În acest moment, suntem distribuitori exclusivi Santarome (fitocomplexe testate de-a lungul a peste 37 ani, combinând extracte apoase din plante și gemoterapice obținute prin tehnica lui Pol Henry, părintele gemoterapiei) și Forte Pharma (companie care dezvoltă suplimente încă din 1999, mergând îndeaproape pe principiile cronobiologiei). 

De asemenea, exclusiv în portofoliul nostru se regăsesc produsele OVO flex, pentru care Alchida a înregistrat marca la OSIM.

Suntem intr-o continuă căutare de produse noi, fabricate cu tehnologii de ultimă generație, rețete cu efecte benefice.

serviciile noastre

Calitate

Produsele pe care le oferim sunt 100 % certificate și inovatoare

Siguranță

Plătești în siguranță, toate tranzacțiile fiind procesate prin 3D Secure

Promptitudine

Livrăm în 24-48 de ore, din stoc intern, produsele care te interesează

Avantaje

Comenzile de minimum 200 de lei beneficiază de transport Gratuit

valori si misiune.

Misiunea noastră este să oferim lucruri de valoare pentru sănătate și stare de bine. Oferim soluții naturale pentru problemele secolului în care trăim și ținem cont de exploatarea responsabilă a resurselor. 

Căutăm să îți prezentăm permanent produse noi, fabricate cu tehnologii revoluționare, după rețete inovative. Acele produse ce au efecte benefice pentru om și natură.

Ne-am propus să ne ghidăm după propriul set de reguli în activitatea noastre, susținând: