Toate produsele distribuite de noi se comercializează si in uniunea europeană.

 

Dupa câțiva ani de cercetare am hoatarat că din 2014 să aducem in Romania produse certificate bio, cu ingrediente de cea mai buna calitate certificate si cu efecte dovedite clinic.

Produse comercializate la nivel european, branduri cu experianta in domeniul fitoterapiei si gemoterapiei.

Toată activitatea noastra este reglementată de autoritățile in domeniu. 

Depoztitul nostru indeplineste toate conditiile distributiei de produse BIO, prin certificatul RO-ECO-029 eliberat de Bio Garantie.

A.N.S.V.S.A. este agentia guvernului Romaniei care certifica sigurnață produselor, depozitarea lor in conditii in conformitate cu legile in vigoare dar si trasabilitatea pana la farmacii/magazine de specialitate și pacienti.

Suplimente alimentare sunt notificate de ministerul sănătati o conditie oblibatorie in acest domeniu.

Pe fiecare produs gasiti numarul de notificare, dar si eticheta in limba romana, care respecată conditiile impuse din punct de vedere medical. Mentiunile de sănătate prezente in eticheta sau in site sunt aprobate de minister.

Suplimentele alimentare bio sunt certificate la nivel european, certificarea bio este una minuțioasă, solul unde este culativata planta este atent monotorizat, procesele de procesare si extractie sunt si ele certificate. Procesarea, productia efectiv a produsului finit este din nou certificat, pe fiecare produs gasiti numarul de certificare din tara de productie.

Cosmeticele BIO  sunt certificate CPNP, autoritate na nivel european pentru siguranta produselor de tip cosmetic.

Uleiurile esentiale sunt obtinute prin distilare la abur, uleuri pure si au apreta cromatografică. Adică fiecare lot de produse sunt testate si au un buletin de analiza propriu.

Poate ca uneori auziti ca produsele de tipul suplimentelor alimenatar sunt ne sigure sau nemonitorizate. Aceasta abordare este sustinuta de multi oamenii, deoarece se comercializarea forte multe produse care nu indeplinesc cerintele legislative sau care sunt promovare in mod excesiv ca fiind benefice in afectiuni foarte grave. Un marketing agresiv pentru beneficii financiare mari. 

Este responsabilitatea noastra să distribuim produse in conformitate cu legile in vigoare. Indemnam pe consumatori să alegă informat, să nu cumpere suplimente alimentare la indemnul persoanelor care nu sunt de specialitate.

Toate produsele noastre sunt testate de medicii din Romania care apreciază produsele naturale si au o experinață mare in medicina alopată.

SIGURANȚA MEDICALĂ

Distribuim produse cu spectrum medical larg, produse complexe ce necesita o abordare holistică inegrativă pentru un efect benefic asupra sănătătii oamenilor.

Alege informat, ține de tine sa ai grijă de sănătatea ta, poți citii mai multe sfaturi medicale scrise de specialiști in articolele de mai jos