Gemoterapie, Ficat / Digestie, Imunitate / Sezon rece

Momentul în care fitoterapia întâlnește forța vie a mugurilor proaspeți

fitoterapie
Cum să alegi suplimentele alimentare potrivite pentru tine?

Descoperă beneficiile formei lichide și a ingredientelor organice 😊

Corpul nostru poate! Mereu a putut, mereu și-a dorit să se purifice, să se echilibreze emoțional, să se energizeze, să se vindece, să supraviețuiască mult și să își păstreze în același timp calitatea vieții! Are nevoie de ajutorul naturii să își amintească cum. Într-o piață încețoșată a suplimentelor alimentare 😕 , alege informat și vezi sănătatea dincolo de marketing! 💡

 

Despre suplimentele alimentare se discută frecvent și alegerea produsului potrivit se face în funcție de preț, concentrații ”forte”, număr de capsule, recomandarea unui prieten, o reclamă la TV etc. Ideal ar fi să alegem să citim cu atenție eticheta, să apelăm la sfatul specialistului și să fim deschiși la studii și informații noi.

În prezent, procesul de producție al unui supliment alimentar calitativ și eficient a evoluat și asta înseamnă mai mult decât a măcina și comprima o plantă, sau un mix de plante, fără a se ține cont de concentrații (subdozare sau supradozare), țara de origine a ingredientelor, procesul tehnologic de obținere a produsului , doza zilnică recomandată, ingrediente sintetice, excipienți nocivi, coloranți, arome artificiale etc. Din păcate, din cauza legislației permisive, ambele categorii de suplimente alimentare continuă să existe, însă diferența o face de cele mai multe ori consumatorul, iar informarea permanentă este esențială în luarea unei decizii corecte pentru tine și cei dragi ție.

Cu ajutorul tehnologiei și inovației 🚀 , suplimentele alimentare au devenit ”medicamente prețioase 100% naturale” 🌿 , cu ingrediente de calitate, din surse sigure, cu efecte și beneficii dovedite, câștigând încrederea și recunoașterea medicilor și specialiștilor în sănătate.

Santarome Bio

Momentul în care fitoterapia întâlnește forța vie a mugurilor proaspeți

o nouă formă galenică de a consuma suplimentele alimentare!

Dacă ești în căutarea unor suplimente alimentare care să îți ofere cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp posibil, atunci ar trebui să încerci fito și gemoterapia în formă lichidă. Acestea sunt două ramuri ale medicinei naturiste care folosesc extracte din plante sau din muguri pentru a trata diferite afecțiuni sau pentru a preveni apariția lor.

FORMĂ LICHIDĂ

Fito și gemoterapia în formă lichidă prezintă o serie de avantaje față de alte forme de administrare a suplimentelor alimentare, cum ar fi:

  • Biodisponibilitatea: reprezintă proporția dintr-un nutrient ce poate fi absorbit și pus la dispoziția organismului pentru utilizare sau depozitare. Formele lichide de suplimente au o biodisponibilitate mult mai mare decât formele solide, ceea ce înseamnă că organismul nostru poate asimila mai multe substanțe nutritive din aceeași cantitate de produs.
  • Absorbția: reprezintă procesul fiziologic care permite trecerea din intestin la nivelul fluidelor și țesuturilor noastre. Formele lichide de suplimente se absorb mult mai rapid și mai ușor decât formele solide, intrând în contact direct cu saliva noastră. Astfel, sistemul nostru digestiv nu trebuie să facă niciun efort suplimentar pentru a elibera substanțele valoroase din compoziție. Efortul nostru energetic este mult redus, iar concentrațiile de nutrienți absorbite sunt suficiente și extrem de eficiente.
  • Doze perfect echilibrate: spre deosebire de alte forme de administrare, variantele lichide se absorb în funcție de nevoile noastre. Procesul este unul lent, flexibil și controlabil, neproducând organismului o neplăcere printr-o concentrație șoc. Organismul nostru poate procesa doar o anumită concentrație de ingrediente, restul fiind eliminate rapid de sistemul digestiv și de cel urinar (cum se întamplă în cazul formelor de suplimente solide). În cazul suplimentelor sub formă lichidă, substanțele nutritive se asimilează într-un ritm perfect echilibrat, sporind eficiența și efectele.
  • Sinergia ingredientelor: spre deosebire de formele tradiționale de suplimente, fiolele buvabile permit combinarea mai multor ingrediente, în concentrații optime, ce lucrează împreună pentru a ne oferi rezultate remarcabile într-un timp cât mai scurt.
  • Ingerarea ușoară, rapidă și în doză unică: exista multe persoane care au dificultăți de înghițire a suplimentelor în formă solidă, mai ales dacă administrarea lor trebuie repetată de 3-6 ori pe zi. Forma buvabilă rezolvă eficient acest disconfort, fiind foarte ușor de înghițit (se poate pune și intr-un suc natural de fructe sau legume)

Alege cu înțelepciune

suplimentele alimentare pe care le consumi şi vei beneficia de efectele lor nutriționale și fiziologice, susținandu-ti sănătatea organismului și a sistemului imunitar. Astfel te bucuri de sanatate ,de stare de bine, vitalitate si tonus.

Santarome este un brand frantuzesc de suplimente alimentare fondat in 1983. Pionier in fitoterapide bio, misiunea Santarome este sa descopere cele mai bune plante. Dezvolta formule unice, puternic dozate in plante si muguri gemoterapici organici pentru a garanta o eficienta sporita. 

Alchida Nature, noul standard de responsabilitate! 💚

Un gând despre “Momentul în care fitoterapia întâlnește forța vie a mugurilor proaspeți

  1. Energievita spune:

    Sunt impresionat de modul în care subiectul este prezentat în articol. Intrând pe site, am sperat că voi putea învăța ceva mai mult și nu am fost dezamăgit. Citind postări similare pe web, puteți deveni confuz …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *