Sevă de mesteacăn bio, Santarome

SKU: 3455540000961 Categorie: Etichete: , , ,

Din inima copacului, direct în sticlă sigilată cu grijă! Premiat pentru inovație în Finlanda! Tehnica „de la copac la sticlă” asigură o colectare directă a sevei din mesteceni, fără contact cu aerul, oferind un produs unic!

89,90 lei

in stoc

Estimare livrare: 24.10.2024

Cumpără produse de încă 200,00 lei și beneficiezi de transport gratuit!

Se poate asocia cu...

Detox Bio 20 fiole Santarome
Suc de mesteacan
Descriere

Recoltată printr-un proces inovator „de la copac la sticlă”, câștigător al unui premiu pentru inovație, această sevă păstrează toate proprietățile sale naturale. Disponibilă doar primăvara, timp de 3 până la 5 săptămâni, seva curge liber de la rădăcini către vârfuri, aducând un produs autentic și revitalizant.

Un elixir detoxifiant -seva pura de mesteacăn este plină de vitamaine (A,C, E) minerale (calciu, potasiu și sodiu), molecule vegetale betuloside), aminoacizi, oligoelemente (magneziu, zinc, crom), flavonoide, betulină și quercitină fiind un cocktail ideal pentru perioadele de revitalizare. Este cunoscută din Evul Mediu pentru efectele sale diuretice, sprijinind rinichii și ficatul în eliminarea toxinelor și a deșeurilor. De fiecare dată când se schimbă sezonul, este esențial să ai grijă de corpul tău!

Cum acționează seva în organism? Stimulează metabolismul, îmbunătățește funcția renală și facilitează eliminarea substanțelor nocive și contribuie la revitalizarea celulară și la menținerea echilibrului hidric.

Are efecte antiinflamatorii, ajutând la ameliorarea simptomelor alergiilor și afecțiunilor cutanate. De asemenea, se menționează potențialul său antioxidant, care contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Gustul este neutru și delicat, perfect pentru orice moment al zilei.

Inovație: Seva pura de mesteacăn organică de la Santarome Bio este un elixir 100% pur, fără conservanți, alcool sau pasteurizare, oferindu-ți tot ce e mai bun din inima pădurilor finlandeze.

De ce este acest proces revoluționar? Fără oxidare: Seva rămâne pură și nealterată - Proaspăt și plin de calitate: Toate proprietățile și gustul se păstrează intact. - Sustenabil: Nu există degradare a copacului din care este recoltată seva.

COMPOZIȚIE

Ingrediente active

Extract pe  1 l

100% Sevă pură de Mesteacăn Bio (Betula pendula Roth) 

Conține in mod natural

Fructoză 

3605 mg

Glucoză 

 2930 mg

Aminoacizi 

100 – 500 mg

Acid malic 

230 – 510 mg

Acid succinic

 20 – 50 mg

Acid tartric 

 0 – 1090 mg

100 gr de sevă de mesteacăn conține: Energie – 4060 Kcal, Grăsimi < 0,1 gr, Proteine < 0,1 gr, Glucide 1 gr.

 Asimilare îmbunătățită datorită formei lichide, fără lactoză, fără excipienți. Vegan și vegetarian

seva mesteacan

FORMĂ LICHIDĂ

Direct din pom in sticlă, datorită acestei forme invovatoare de ambalare produsul nu intră in contact cu oxigenul. Forma lichidă permite o ambsorție sportită a ingredinetelor

Certificarea calității
Agricultura biologica

     Produsul este certificat bio la nevel european cu numarul FR-01-BIO 

Toate ingredientele acestui produs provin din agricultură biologică.

AB

VEGAN

Potrivit si persoanelor vegane

FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT

Potrivit persoanelor care evită consumul


FĂRĂ EXCIPIENȚI
FĂRĂ CONSERVANȚI

seva

Câștigător al unui premiu pentru inovație, această sevă păstrează toate proprietățile sale naturale. Toate acestea doatorită thnologiei de extragere si ambalare fără a intra in contact cu oxigenul.

Notificat in România de institutul național de sănătate publică in 23.09.2024 cu numarul 7029.

Sfaturi de utilizare

MOD DE UTILIZARE

70 ml pe zi, pe stomacul gol, dimineața. Se păstrează la frigider pentru a-i menține proprietățile. Un program ideal este de 3 săptămâni, echivalent cu 3 sticle, la începutul primăverii și toamnei.

AVERTIZĂRI

Nu se administrează persoanele alergice la salicilați și derivații acestora, în cazul tratamentelor cu anticoagulante. A nu se administra fără acordul medicului perosoanelor sub 12 ani, femeile însărcinate și care alăptează.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată si un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Despre Santarome Bio
Santarome este un brand frantuzesc de suplimente alimentare fondat in 1983. Pionier in fitoterapide bio, misiunea Santarome este sa descopere cele mai bune plante. Dezvolta formule unice, puternic dozate in plante si muguri gemoterapici organici pentru a garanta o eficienta sporita. Produsele Santarome sunt vegane si fabricate in Franta.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sevă de mesteacăn bio, Santarome”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă ingredientele produsului

S-ar putea sa te intereseze si...

Confort Urinar Bio, 20 fiole

89,00 lei

Desmodium 2500, Santarome

88,17 lei

Expert Anti-Chute, 30 comprimate

89,27 lei

Forte Nuit, 15 comprimate

Prețul inițial a fost: 48,44 lei.Prețul curent este: 44,70 lei.

Griffonia Rhodiola, Santarome

88,17 lei

Prostata Bio, Santarome

86,82 lei

Sommeil Melatonina, Santarome

88,17 lei

Stres Bio, Santarome

86,82 lei