Spirulysat și cupru, 20 fiole

SKU: 3760049270112 Categorie: Etichetă:

Nu Spirulină, ci Spyrulisat & Cupru! Descoperă puterea Spyrulisat, unde rolul antioxidant al moleculei de Phycocianină se îmbină perfect cu beneficiile Cuprului. Acest mineral dinamic este recunoscut pentru proprietățile sale antiinfecțioase, antivirale și antiinflamatoare, esențial pentru sănătatea noastră. Cuprul eliberează o cantitate remarcabilă de energie biologică, având efecte uimitoare asupra organismului. Beneficiile sale sunt susținute de studii clinice!

 

129,90 lei

in stoc

Cantitate Preț Discount
1 129,90 lei 0,00 lei
2 126,90 lei 3,00 lei
3+ 123,90 lei 6,00 lei

Estimare livrare: 23.10.2024

Cumpără produse de încă 200,00 lei și beneficiezi de transport gratuit!

Se poate asocia cu...

Acerola Forte Pharma
OVO flex
Descriere

Pionier în microalge! Cu peste 30 de ani de experiență în selecția, cultivarea, extracția și formularea ingredientelor bioactive din microalge, AlgoSource se asigură de calitatea și biodisponibilitatea excepțională a produselor sale, controlând fiecare etapă a procesului de producție. Utilizând procese brevetate de extracție cu apă rece și sterilizare, fără solvenți sintetici sau chimicale, AlgoSource oferă produse inovatoare, lichide și bioactive, pregătite să răspundă nevoilor actuale și viitoare ale medicinei. Phycocianina, un albastru infinit!


Cocktailul albastru Spirulysat este obținut din spirulină de cea mai bună calitate, având concentrații excepționale de Phycocianină, cu efecte dovedite clinic. Fără gluten, zahăr sau lactoză, este perfect pentru vegani și vegetarieni.

Compoziția sa unică, bogată în polizaharide, captează energia luminoasă a soarelui, transformând-o în energie biologică cu proprietăți uimitoare.

Culoarea albastră vibrantă și reflexele roșiatice evidențiază activitatea biologică a produsului. Gustul și mirosul neutre asigură o tolerabilitate excelentă.

Acțiune sinergică - moleculele din Spirulysat acționează împreună, susținând procesele antiinflamatorii, detoxifiante și drenante la nivel celular și organ.

Eficiență demonstrată -studiul mondial AlgoSource SPIROX -RCTDB confirmă bioactivitatea Phycocianinei, cu numeroase efecte benefice:

Eliberează concentrații mari de antioxidanți cu spectru larg, având o biodisponibilitate și asimilare excelentă, ceea ce împiedică instalarea stresului oxidativ.

Mult mai puternic decât alte familii de antioxidanți și nu are efecte adverse la dozele zilnice recomandate.

Susține organismul în utilizarea fierului din sânge, reducând acțiunile radicalilor liberi asupra țesuturilor.

Contribuie la scăderea colesterolului hepatic și aortic, reduce trigliceridele și îmbunătățește metabolismul insulinei și sănătatea gastrointestinală.

Ajută organismul în perioadele de stres, surmenaj, efort fizic și intelectual.

Reduce simptomele neuropatice, precum senzația de furnicături, arsură, amorțeală și sensibilitate la temperaturi extreme.

Beneficiază de o activitate antiinflamatoare puternică prin inhibarea enzimei COX-2, conducând la reducerea durerii asociate cu stresul extrem asupra celulelor musculare și nervoase.

Producția de sânge este stimulată, ceea ce permite un transport mai eficient al oxigenului și o creștere a performanței, ajutând sportivii să susțină eforturi de mare intensitate pe perioade mai îndelungate.

Produsul nu conține gluten, zahăr sau lactoză și este potrivit pentru vegani și vegetarieni.

COMPOZIȚIE

Ingrediente active

Extract pe o fiolă/zi

Echivalent plantă uscată sau VNR*

Extract lichid de Spirulină (Arthrospira platensis) 

phycocianine - 20 mg

1000mg/L

Citrat de Cupru 

0.30mg 

 30%

Apă purificată, acid citric (E330<0.1%)

Compoziția unică Spirulysat pe 100 ml: Proteine >0.2 g, Carbohidrați 0.05 g, Lipide –urme, B12 0.3 µg, Fier 0.2 mg, Magneziu 30 mg, Calciu 40 mg, Potasiu 8 mg, Sodiu 20 mg, Cupru 30 µg, Zinc 20 µg, Phycocyanine 110 mg

CERTIFICAREA CALITĂȚII

TESTAT CLINIC

Pentru sigurata si efecte dovedite 

BIOACTIV

Cu ingredient activ phicocianină

FABRICAT IN FRANȚA

Certificat la nivel european

TRIPLU BREVETAT

Proces unic de extrație

Notificat in România de institutul național de sănătate publică cu numărul 3154 

SFATURI DE UTILIZARE

MOD DE UTILIZARE

 1-2 fiole pe zi, diluată în apă sau suc de fructe. Pentru copiii intre 5 si 10 ani se va utiliza jumatate de doza. Gust și miros neutru, ușor de tolerat.
Durata optimă a unei cure este de 60 de zile și se poate relua ori de câte ori este nevoie.
Agitați bine fiola înainte de utilizare. Rupeți un vârf al fiolei folosind un șervețel și turnați conținutul fiolei într-un pahar, rupând al doilea vârf.

AVERTIZĂRI


Produs sensibil la lumină și căldură. A se păstra la temperatura camerei (între 5 și 25° C), într-un loc curat, uscat și ferit de lumina directă a soarelui. A nu se administra fără acordul medicului perosoanelor sub 5 ani, femeile însărcinate și care alăptează. Suplimentele alimentare, nu înlocuiesc o dieta variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza zilnică recomandată

Despre Algosource
Compania AlgoSource, are peste 30 de ani de expertiză în selecția, cultivarea, extracția și formularea ingredientelor bioactive, derivate din microalge, provenite din zona mlaștinilor sărate Guerande - Franța, asigurandu-se astfel o calitate și o biodisponibilitate excepțională, prin controlarea întregului proces de producție. Procese brevetate, unice în lume, prin extracție cu apă rece și sterilizare, fără solvenți sintetici sau aporturi chimice. Procesul de producție este supus sistematic controalelor interne și externe de calitate înainte de punerea în piață. La finalul acestor etape, AlgoSource obține un produs inovator, în formă lichidă, bioactiv și de înaltă calitate, răspunzând astfel nevoilor și provocărilor din medicina prezentului și cea a secolelor viitoare. Personalități naționale și internaționale, calificate în diferite sectoare ale medicinei, în studiul microalgelor, își pun la dispoziție expertiza pentru a evalua și înlătură orice obstacol stiințific în dezvaluirea potențialului incredibil al produselor AlgoSource. Prima companie specializată în microalge din lume, care a făcut din aceasta bogăție naturală, subiectul cercetării și inovației, prin observarea și studierea microalgelor pentru a identifica și apoi a dezvolta potențialul lor incredibil pentru sănătate. Singura companie din lume, cu studii clinice umane, ce demonstrează eficacitatea funcțională a microalgelor, în domeniul oncologic - inițierea studiilor clinice, în Franța și Spania, cu oncologi, pentru a demonstra activitatea phycocianinei, în reducerea efectelor adverse ale tratamentelor chimioterapeutice (studiu clinic de fază 2 cu Spitalul Universitar din Nantes). Prima companie care acționează în lumea microalgelor, ce a efectuat un studiu clinic dublu-orb, controlat cu placebo pe oameni, în parteneriat cu laboratorul Biofortis Mérieux, demonstrând caracterul antioxidant al extractului său lichid de spirulină. Compania care a efectuat primele cercetări și studii clinice, ce au evidențiat rolul Spirulsat® în prevenirea dezvoltării sindromului NASH, al sindromului hepatic non-alcoolic sau al bolilor ficatului gras (steatoză hepatică). Compania care a efectuat studii clinice cu Centrul de Cercetare pentru Nutriție Umană Grand Ouest din Nantes, demonstrând eficiența extractelor bioactive din microalge, în prevenirea aterosclerozei, principala cauză a accidentului vascular cerebral și a infarctului miocardic.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spirulysat și cupru, 20 fiole”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă ingredientele produsului

S-ar putea sa te intereseze si...

Acerola, 60 cpr. Vitamina C Naturala Pachet 3 cutii

Prețul inițial a fost: 154,23 lei.Prețul curent este: 118,80 lei.

Blooster sport pregătire, 5 flacoane

66,95 lei

Crom bio, 20 fiole

Prețul inițial a fost: 68,42 lei.Prețul curent este: 45,80 lei.

Fier bio, 20 fiole

68,42 lei

Ginseng, lăptişor de matcă, guarana, acerola Bio, 20 fiole

110,98 lei

Multivit 4G, 30 comprimate

Prețul inițial a fost: 54,32 lei.Prețul curent este: 46,80 lei.

MultiVit energie 60 jeleuri, Forte Pharma

61,89 lei

Ultra Boost 4G, 30 comprimate

59,96 lei