Detox / Slabit

Secretul slabirii inteligente este sa alegi corect!

slabit

Sa slabesti devine o adevarata provocare, mai ales cand esti bombardat din toate partile de sfaturi. Fie ca ne informam de la prieteni sau de pe internet este greu sa facem diferenta dintre mit si adevar. Pentru a ne tine sub control greutatea este esential sa ne cunoastem foarte bine corpul.

Atunci cand ne dorim sa slabim este recomandat sa nu ne ridicam infometati de la masa. De aceea este important sa vorbim despre “Grelina” – hormonul foamei.

Ce este Grelina?

Grelina este hormonul care anunța despre sentimentul de foame. Acesta este secretat de celulele din stomac si din pancreas. Se deplasează prin aparatul cardiovascular pana la hipotalamusul din creier, unde se creează senzatia că proviziile noastre de energie sunt spre terminare si trebuie sa mancam. Nivelele grelinei cresc in perioadele dintre mese si in timpul somnului si scad imediat după ce mancam.

In timp ce grelina anunta senzatia de foame, leptina (hormonul satietatii) ne spune sa ne oprim din mancat.

De ce simtim foame după ce am mancat?

Principala cauza pentru alterarea functiei principale a leptinei este o supraproductie a hormonului. Acest lucru este observat la persoanele cu nivele de grasimi ridicate. Excesul cronic din hormonul respectiv suprasolicita receptorii din creier si acest lucru reduce senzitivitatea lor si prin urmare acestea nu mai reacționează semnalului ca ne-am saturat. Astfel se ajunge la un feedback negativ la care sensibilitatea in scadere fata de leptina duce la o crestere a apetitului iar la randul sau acest lucru duce la mancare mai multa, acumularea de mai multe grasimi si cresterea productiei de leptina intr-un cerc vicios.

Cum refacem echilibru dintre grelina si leptina?

D

isfunctiile grelinei si leptinei altereaza capacitatea noastra de a primi mancare in functie de nevoile reale ale corpului. Singura cheie de recuperare a echilibrului de energie si a apetitului este hormonul insulina care controlează stocurile de energie. Nivelele inalte ale insulinei reprezinta o indicatie pentru corp ca trebuie sa opreasca consumul de energie si sa inceapa s-o depoziteze. Astfel insulina impiedica eliberarea energiei grasimilor si ajuta la acumularea ei in organism.

Sfaturi pentru recuperarea echilibrului intre grelina, leptina si insulina

Calea cea mai potrivita de a ajunge la un echilibru al hormonilor care controleaza foamea este respectarea unui regim alimentar echilibrat si cateva sfaturi pentru a recupera echilibrul corpului tau:

  • Consuma alimente bogate in fibre pentru a te simți satul pe o perioada de timp mai indelungata ( LIPOCAPT ®, un ingredient inovator, ce reprezinta o sursa naturala de fibre extrase din ciupercile de Agaricus).
  • Consuma alimente bogate in nutrienți si nu in calorii
  • Redu consumul de  carbohidrați, zaharuri si grasimi, astfel iti vei conserva energia timp indelungat si nu te vor chinui atat de mult “atacurile de foame”.
  • Controleaza marimea portiilor de mancare
  • Dormi suficient!
  • Consuma suplimente pe baza de crom
  • Tine glicemia in limite normale
  • Fa miscare!
  • Elmina stresul din viata ta!
  • Razi cat mai mult!

Secretul slabirii este sa alegi inteligent! Schimba-ti atitudinea si Xtraslim Forte Pharma te sustine!

Noul standard de calitate pentru o silueta perfecta.

Sursa:

https://ro.wikipedia.org

 

Pachet 3 cutii, XtraSlim Capteur 3 in 1

Prețul inițial a fost: 300,54 lei.Prețul curent este: 252,30 lei.

XtraSlim Capteur 3 in 1

100,18 lei

Xtraslim Max 24, Forte Pharma

Prețul inițial a fost: 169,96 lei.Prețul curent este: 148,60 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *